Tools

Op deze pagina vindt u een overzicht van tools die gebruikt worden bij de bestrijding van adware, spyware, malware en andere ongewenste software. Alle vermelde tools c.q. programma’s vereisen soms specialistische kennis betreffende het gebruik ervan. Wanneer u niet bekend bent met de werking van deze tools gebruikt u deze bij voorkeur niet op eigen initiatief om problemen proberen op te lossen.

In dergelijke gevallen kunt u bij voorkeur het beste advies inwinnen op een computerforum wat gespecialiseerd is in het verwijderen van malware en het gebruik van deze tools en programma’s

Wanneer u dus niet bekend bent met malware verwijderen, of hulp en ondersteuning wenst bij het verwijderen van malware op uw computer dan kunt u terecht op speciale fora zoals PC Web Plus waar gratis specialistische hulp wordt gegeven.

Bij het forumgedeelte “Hulp bij malware en virusinfectie problemen (HijackThis / DDS logs)” kunt u terecht voor hulp & ondersteuning. Uw probleem zal hier geheel individueel in behandeling worden genomen.

Malware en virusinfectie problemen

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google