HitmanPro.Alert

HitmanPro.AlertHitmanPro.Alert is een gratis beveiligingspakket wat specifiek ontwikkelt is om bescherming te bieden bij onder andere het internetbankieren en online winkelen op het internet. HitmanPro.Alert controleert real-time de integriteit van uw gebruikte browser tijdens het surfen op het internet. Het programma is compatibel met Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera en de hiervan afgeleide webbrowsers.

Met de toenemende bankingtrojanen en andere malware die het voorzien hebben op het plunderen van bankrekeningen en het manipuleren van online transacties is een extra beschermingslaag speciaal voor uw browser natuurlijk geen overbodige luxe, en HitmanPro.Alert is daarentegen ook nog eens geheel gratis te gebruiken, en is een prima waakhond die uw browsersessie en uw gebruikte browser continu blijft controleren op integriteit en hiermee extra veiligheid biedt.

HitmanPro.Alert is echter geen plug-in of een extensie c.q. add-on voor uw webbrowser, maar draait geheel als een systeemservice op de achtergrond van uw computer. Wanneer HitmanPro.Alert op uw computer actief is laat het vanuit de rechterbovenhoek door middel van een zogeheten Flyout-window weten of de integriteit van de gebruikte browser door malware is aangetast of niet.

HitmanPro.Alert downloaden

HitmanPro.Alert is gratis te downloaden, en is geheel gratis zonder licentie van HitmanPro te gebruiken. Via de onderstaande download-knoppen kunt u de 32 of 64 bit versie HitmanPro.Alert direct via de servers van Surfright downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.

HitmanPro.Alert downloaden

HitmanPro.Alert

HitmanPro.Alert

HitmanPro.Alert is specifiek ontwikkelt om bescherming te bieden tijdens het surfen op het internet, en dan voornamelijk met betrekking tot het internetbankieren en online winkelen op het internet. Doordat HitmanPro.Alert geheel op de achtergrond van uw computer actief is als systeemservice merkt u helemaal niets van de aanwezigheid, het vertraagt immers nu uw gebruikte browser en standaard hoeft u ook niets in te stellen of te wijzigen aan uw systeeminstellingen of uw browser.

Wanneer u uw browser opstart zult u in de rechterbovenhoek kortstondig een mededeling zien dat HitmanPro.Alert op zoek is naar cyber-dieven. Verder merkt u – behalve als er natuurlijk gevaar dreigt – helemaal niets van het beveiligingsprogramma, het is immers niet als toolbar of browser-exetensie aanwezig.

Indien er daadwerkelijk gevaar dreigt dan waarschuwt HitmanPro.Alert direct dat u geen vertrouwelijke en of persoonlijke gegevens moet invullen in uw browser en direct uw pc moet scannen middels bijvoorbeeld HitmanPro wat direct via het waarschuwingsscherm is te downloaden. HitmanPro.Alert verwijdert dus zelf niet de aanwezige malware, maar detecteert alleen Trojaanse paarden, rootkits en andere schadelijke software die onder de categorie malware vallen.

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over HitmanPro.Alert, tegen problemen aanloopt of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen over de beveiligingsprogramma’s van (SurfRight) zoals HitmanPro.

HitmanPro

Zoekopdrachten:

  • hitmanpro alert review
  • www hitmanproalert nl
Deel deze pagina op social media:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0