HitmanPro.Alert CryptoGuard

HitmanPro.Alert HitmanPro.Alert CryptoGuard is een speciaal ontwikkelde technologie voor HitmanPro.Alert wat aanwezig is in het gelijknamige beveiligingsprogramma. De geïntegreerde CryptoGuard functie biedt preventief bescherming tegen ransomware die bekend zijn als de (CryptoLocker) varianten die uw bestanden op de computer versleutelen zoals uw persoonlijke documenten, afbeeldingen en alle andere opgeslagen bestanden.

Wanneer HitmanPro.Alert actief is inclusief de ingeschakelde CryptoGuard functie dan heeft ransomware die bestanden versleutelt geen kans, en wanneer dergelijke malware probeert om bestanden te versleutelen zal CryptoGuard dit meteen detecteren en tevens blokkeren waarna u een waarschuwing van HitmanPro.Alert krijgt dat CryptoGuard een poging tot het versleutelen van uw bestanden heeft geblokkeerd.

Via deze waarschuwing van HitmanPro.Alert CryptoGuard kunt u direct uw computer scannen met HitmanPro en de aanwezige malware verwijderen.

HitmanPro.Alert licentie
Prijs
Bestellen
Licentie voor 1 PC (1 jaar)
€ 29,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (1 jaar)
€ 49,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 1 PC (3 jaar)
€ 59,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (3 jaar)
€ 92,95
HitmanPro bestellen

HitmanPro.Alert downloaden

HitmanPro.Alert inclusief CryptoGuard is gratis te downloaden, en is geheel gratis zonder licentie van HitmanPro te gebruiken. Via de onderstaande download-knoppen kunt u de 32 of 64 bit versie HitmanPro.Alert direct via de servers van Surfright downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.

HitmanPro.Alert CryptoGuard downloaden

HitmanPro CryptoGuard

HitmanPro.Alert CryptoGuard

Ransomware is er in allerlei varianten en de (CryptoLocker) varianten die de bestanden op de computer versleuteld zijn wellicht de meest agressieve in zijn soort, en CryptoGuard is daarom een innovatieve beveiligingslaag om preventief uw computer te beschermen tegen dergelijke malware. Het voordeel van HitmanPro.Alert is dat het geheel op de achtergrond van uw computer actief is, hierdoor heeft het programma inclusief de CryptoGuard functionaliteit alleen interactie van de gebruiker nodig als er daadwerkelijk een dreiging wordt gedetecteerd op uw computer.

Deze pro-actieve bescherming van CryptoGuard middels HitmanPro.Alert is natuurlijk geheel bedoeld als aanvullende bescherming en niet geschikt om als primair beveiligingspakket te gebruiken. HitmanPro.Alert inclusief CryptoGuard is speciaal ontwikkelt om naast uw gebruikte virusscanner of andere beveiligingspakket te gebruiken om de algehele beveiliging van uw computer te optimaliseren.

Het programma biedt immers niet alleen bescherming tegen ransomware die bestanden versleuteld maar biedt eveneens bescherming door real-time de integriteit van uw gebruikte browsers te controleren tijdens het surfen. Hierdoor hebben bankingtrojanen en andere malware tijdens bijvoorbeeld het internetbankieren en online winkelen geen kans om bijvoorbeeld een man-in-the-middle of een man-in-the-browser aanval te kunnen uitvoeren of op de achtergrond transacties te manipuleren.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google