Overige beveiligingssoftware

Op deze pagina vindt u een overzicht van overige beveiligingssoftware die u kunt gebruiken voor het optimaliseren van uw beveiliging, alle beveiligingsprogramma’s die op deze pagina vermeld staan kunt u gebruiken naast uw regulieren virusscanner of gebruikte beveiligingspakket.

Malwarebytes Anti-MalwareMalwarebytes Anti-Malware (MBAM)

Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) is één van de populairste gratis anti-malware programma’s om uw computer te controleren op de aanwezigheid van malware en de gedetecteerde malware te verwijderen. Malwarebytes Anti-Malware is gratis via deze website te downloaden en zonder licentie te gebruiken. Doordat Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) zeer gebruiksvriendelijk is en een zeer goede detectie heeft op kwaadaardige software zoals Trojaanse paarden, rootkits, rogueware en ransomware wordt deze malwarescanner zeer veel gebruikt.

Emsisoft Ant-MalwareEmsisoft Anti-Malware (EAM)

Emsisoft Anti-Malware afgekort als (EAM) is gratis te downloaden en te gebruiken om uw computer handmatig te controleren op de aanwezigheid van malware waaronder, Trojaanse paarden, virussen, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software. Ook heeft Emsisoft Anti-Malware de mogelijkheid om de detectie op Potentially Unwanted Programs (PUPs) te gebruiken waarmee ongewenste software zoals toolbars en dergelijke gedetecteerd kunnen worden. Dit soort items vormen echter geen directe bedreiging voor uw computer maar kunnen wel uw surfgedrag in kaart brengen, aanzienlijk uw computer of gebruikte browsers vertragen en natuurlijk ongewenste veranderingen aan uw browserinstellingen doorvoeren.

HitmanProHitmanPro

HitmanPro is een on-demand malwarescanner die ontwikkeld is om naast bestaande beveiligingssoftware te gebruiken, om het systeem periodiek te scannen op aanwezige malware. het beveiligingspakket biedt echter geen real-time bescherming, maar voert wel bij het opstarten van de computer een controle uit.

HitmanPro.AlertHitmanPro.Alert

HitmanPro.Alert is een gratis beveiligingspakket wat specifiek ontwikkelt is om bescherming te bieden bij onder andere het internetbankieren en online winkelen op het internet. HitmanPro.Alert controleert real-time de integriteit van uw gebruikte browser tijdens het surfen op het internet. Het programma is compatibel met Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera en de hiervan afgeleide webbrowsers.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google