Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta uitgebracht

Malwarebytes heeft gisteren de eerste publieke bèta geheel vernieuwde versie van Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) uitgebracht. Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta is niet alleen qua detectie en bescherming sterk verbeterd maar heeft ook een geheel nieuwe uitstraling gekregen, en met de vernieuwde gebruikersinterface van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 heeft het eigenlijk niets meer weg van de voorgaande versie. Vooral de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke indeling van de functies en configuratiemogelijkheden zijn aanzienlijk verbeterd. Onderstaand ziet een beknopt overzicht van de veranderingen in Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta.

  • Compleet vernieuwde gebruikersinterface, met een zeer overzichtelijk startscherm met informatie en functies.
  • Geïntegreerde Chamelon driver voor de zelfbescherming van Malwarebytes Anti-malware.
  • De volledige functionaliteit van Malwarebytes Anti-Rootkit is geïntegreerd in versie 2.0
  • De website en domein bescherming (IP-protection) is sterk verbeterd qua performance en instellingen.
  • Zowel de gratis als betaalde versie kunnen in de systemtray van Windows geminimaliseerd worden, de gratis versie zal echter niet automatisch opstarten.

Op de onderstaande twee links treft u meer informatie over Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta, waarbij de eerste link een review bevat van deze eerste bèta versie en op de tweede link kunt u uw eigen ervaringen delen met medegebruikers van Malwarebytes Anti-Malware 2.0.

Malwarebytes Anti-Malware 2.0

Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta

Deze publieke bèta versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 kan iedereen gratis proberen inclusief de real-time bescherming, hiervoor is een speciale licentiecode beschikbaar waarmee u deze eerste (bèta) versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta kunt activeren en gebruiken.  Deze eerste versie is enkel alleen nog Engelstalig u kunt nog geen andere taal instellen, tevens is het mogelijk dat een bèta nog fouten en of problemen bevat. Mocht u bepaalde problemen tegenkomen dan kunt u deze altijd op ons forum kenbaar maken in het ervaringen topic.

Naast de geheel vernieuwde gebruikersinterface van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 is ook de Anti-Rootkit en Chameleon functionaliteit geheel in deze vernieuwde versie ingebouwd. Tevens is de preventieve bescherming voor het blokkeren van schadelijke websites en domeinen aanzienlijk verbeterd en makkelijker toegankelijk gemaakt voor het whitelisten van domeinen en handmatig blokkeren van bepaalde websites en domeinen.

Meer informatie over de publieke bèta versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 kunt u nalezen in de review op PC Web Plus, tevens kunt u op het forum uw ervaringen delen en of terecht voor vragen en problemen. Voor Malwarebytes Anti-Malware 2.0 bèta is een speciaal ervaringen topic gestart waar u over deze nieuwe versie van Malwarebytes Anti-Malware kunt discussiëren en ervaringen kunt uitwisselen.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google