Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300

Malwarebytes heeft versie 1.75.0.1300 van het Anti-Malware programma uitgebracht. Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300 (MBAM) is een gratis programma om uw computer te controleren op zogeheten ‘malware‘, malafide software. Tevens is Malwarebytes Anti-Malware PRO ontwikkeld om als aanvullende malwarescanner naast de bestaande primaire beveiligingssoftware zoals uw antivirusscanner of internet security pakket te gebruiken.

Malwarebytes’ Anti-Malware is dus ook zonder licentie te gebruiken, echter biedt de gratis versie geen real-time bescherming zoals IP-protection die malafide website’s blokt en malware-execution prevention die schadelijke software detecteert en blokkeert voordat deze op uw systeem uitgevoerd kan worden. Ook is de betaalde versie uitgerust met een heuristische beschermingsmodule die bescherming biedt tegen zogenaamde “zero-day” malware.

Nieuw in versie 1.75 is dat het programma nu ook de inhoud van archieven kan controleren op kwaadaardige software.

Downloaden
Malwarebytes’ Anti-Malware is gratis te downloaden, en de volledige versie is 14 dagen gratis te gebruiken na deze 14 dagen zal Malwarebytes’ Anti-Malware automatisch omschakelen naar de freeware versie, deze biedt echter geen realtime bescherming maar kunt u wel blijven gebruiken als on-demand scanner om periodiek uw computer mee te controleren.

Directe download link

Bestellen

Via de onderstaande tabel kunt u Malwarebytes Anti-Malware direct bestellen via de Malwarebytes online webshop. Daarbij is de licentie van “Malwarebytes Anti-Malware” life time en dat houdt in dat dit geen jaar-licentie of dergelijke is die aan een bepaalde tijd is gebonden maar een éénmalige uitgave is.

Malwarebytes’ Anti-Malware

Malwarebytes’ Anti-Malware [1 PC] € 27,31
Malwarebytes’ Anti-Malware [3 PC] € 69,62
Malwarebytes’ Anti-Malware [5 PC] € 116,03
Malwarebytes Anti-Malware 1.75
Malwarebytes Anti-Malware 1.75

Zoekopdrachten:

  • antimalware
Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google