HitmanPro.Kickstart handleiding


HitmanPro.Kickstart is een onderdeel van HitmanPro dat ontwikkelt is voor systemen die vergrendeld zijn door “ransomware” of andere malware die bijvoorbeeld het uitvoeren van anti-malware software belemmeren. HitmanPro.Kickstart maakt het mogelijk om het systeem vanaf een USB-stick op te starten en te controleren op aanwezigheid van malware.
In deze handleiding zullen we stap voor stap laten zien hoe u zo’n USB-stick kunt maken en hoe u het systeem opstart van de USB-stick.

HitmanPro bestellen

Via de onderstaande links kunt u HitmanPro direct bestellen via de officiële webshop van Surfright, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

Prijs
Bestellen
Licentie voor 1 PC (1 jaar)
€ 19,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (1 jaar)
€ 29,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 1 PC (3 jaar)
€ 39,90
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (3 jaar)
€ 59,90
HitmanPro bestellen

HitmanPro.Kickstart USB-stick maken.
Om een bootable USB-stick te kunnen maken met HitmanPro.kickstart dient u te beschikken over een computer met een werkende internetverbinding en een USB-stick met minimaal 32Mb opslagruimte.
Download de juiste versie van HitmanPro van één van de onderstaande link.

Dubbelklik op de gedownloade versie van HitmanPro, (Windows Vista, 7 & 8) gebruikers zullen een waarschuwing van het gebruikersaccountbeheer te zien krijgen maar sta hier altijd het uitvoeren toe door op JA te klikken.
In het beginscherm ziet u verscheidene opties, om een HitmanPro.Kickstart USB-stick aan te maken klikt u op de Kickstartknop zoals u in het rode kader op de onderstaande afbeelding kunt zien.

Nadat u op de Kickstart knop heeft geklikt komt u automatisch in het volgende scherm uit waar beknopt staat beschreven wat HitmanPro.Kickstart is en hoe het werkt.

“HitmanPro Kickstart is de oplossing voor politie gijzelvirussen en andere hardnekkige malware die normaal computergebruik in de weg zitten.”


Er verschijnt nu automatisch onderin een scherm waarin u de HitmanPro USB-stick kunt aanmaken, zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.

Als de USB-stick reeds is aangesloten zal deze automatisch in het venster verschijnen, zoals u kunt zien op de bovenstaande afbeelding.
Klik nu éénmaal op de USB-stick waarop u HitmanPro Kickstart wilt installeren, nu verschijnt automatisch optie 3 “Kickstart installeren” zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.
Nadat u op “Kickstart installeren” klikt krijgt u de volgende melding te zien aangezien HitmanPro de USB-stick zal formatteren waardoor reeds opgeslagen gegevens verloren zullen gaan.

Voordat HitmanPro.Kickstart wordt geïnstalleerd wordt de USB-stick opnieuw geformatteerd.
Waarschuwing! Bij het opnieuw formatteren gaan alle gegevens verloren die op de USB-stick zijn opgeslagen.
Weet uw zeker dat u wilt doorgaan?


Klik op JA om door te gaan zodat HitmanPro de benodigde bestanden zal downloaden, de USB-stick gaat formatteren en de bestanden Kickstarter.exe, HitmanPro.exe en HitmanPro_x64.exe zal opslaan op de USB-stick. Zoals u kunt zien wordt zowel de 32 als 64 bit versie van HitmanPro opgeslagen op de USB-stick. U hoeft dus niet apart een USB-stick met HitmanPro.Kickstart aan te maken voor 32 en 64 bit systemen.
Nadat de HitmanPro.Kickstart USB-stick is aangemaakt zal deze automatisch “veilig verwijderd” worden van het betreffende systeem waarop deze is aangemaakt, u kunt de USB-stick nu niet openen voordat u deze opnieuw aansluit.

Klik in het onderstaande scherm op “sluiten” om HitmanPro af te sluiten nadat het aanmaken van de USB-stick gereed is.
HitmanPro.Kickstart (booten)
Om een systeem op te starten met de HitmanPro.Kickstart USB-stick moet het systeem opstarten vanaf USB-apparaten ondersteunen, en moet in de BIOS de boot-sequence zo ingesteld staan dat USB-devices als first boot-device staan ingesteld.
Op systemen waarbij er gebruikt gemaakt kan worden van BBS (Bios Boot Selector) kunt u met F10, F11 het boot-menu openen en hier het aangesloten USB-apparaat kiezen om van op te starten.

 • Druk bij het starten van de computer onmiddellijk op de toets die nodig is om in het BIOS setup programma te komen. Meestal is dit F2, F10, F12 of de DEL toets. Op sommige computers kan het ook een andere toets zijn, maar dan zie je dit verschijnen in het opstartscherm wanneer je de computer opstart.
 • In het BIOS kan je via de tab-toets en de pijltjes-toetsen navigeren. Via de Enter-toets kan je de wijzigingen bevestigen.
 • Zoek waar je de opstartvolgorde kan wijzigen. Dit wordt aangeduid als Boot, Boot Order, Boot options, Boot Sequence.
 • Zorg dat de USB-device als eerste ingesteld staat. (first bootdevice)
 • Wanneer dit gebeurd is ga je naar het menu Exit en kies je voor Exit and save changes.

HitmanPro.Kickstart (uitvoeren)
Als het systeem eenmaal van de USB-stick is opgestart krijgt u een boot-menu te zien met twee opties. Standaard kiest u hier de optie 1. Bypass Master Boot Record [default] kiest u geen optie dan zal het systeem na 10 seconden vanzelf met de default instellingen opstarten.
Optie 2. Regular boot (when bypass did not work) gebruikt u wanneer het systeem voorzien is van een thirdparty bootloader zoals bijvoorbeeld de GRUB boot-loader.

In sommige gevallen wanneer Windows niet correct afgesloten is geweest krijgt u het scherm te zien met de melding dat Windows niet goed kon worden gestart, in dit scherm kiest u de optie Windows normaal starten.Dit heeft verder geen invloed op de werking van HitmanPro.Kickstart.


Indien u geen gebruik maakt van het automatisch aanmelden bij Windows krijgt zoals u gewend bent het inlogscherm te zien met de aanwezige gebruikers. Indien u niet inlogt met één van de aanwezige gebruikers en langer dan 15 seconden wacht zal HitmanPro.Kickstart vanzelf opstarten zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.

HitmanPro.Kickstart installeren en gebruiken.

HitmanPro.Kickstart ransomware verwijderen voorbeeld.

HitmanPro.Kickstart USB-stick updaten.
De gemaakte USB-stick met HitmanPro Kickstart kunt u eenvoudig updaten door de laatste versies van HitmanPro (HitmanPro.exe en HitmanPro_x64.exe) naar de USB-stick te kopiëren. Het bestand Kickstarter.exe kunt u ongemoeid laten.

Zoekopdrachten:

 • hitmanpro kickstart
 • hitman pro kickstart
 • hitman kickstart
 • yhs-fh_lsonsw
 • hitmanpro kickstart download
 • hitmanpro kickstart werkt niet
 • hitmanpro kickstart geen internetverbinding
 • hitmanpro kickstart usb
 • hitman pro handleiding
 • hitmanpro kickstart downloaden
Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google