HitmanPro installeren en scannen

HitmanPro downloaden

HitmanPro is gratis te downloaden, en de volledige versie is 30 dagen gratis te gebruiken deze 30 dagen proef gaan echter pas in als er daadwerkelijk malware wordt aangetroffen en verwijderd moet worden. Na deze 30 dagen is Hitman Pro nog wel te gebruiken om het systeem te scannen alleen dient voor het verwijderen van de malware wel een licentie aangekocht te worden. Via de onderstaande download-knoppen kunt u de 32 of 64 bit versie HitmanPro direct via de servers van Surfright downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.


HitmanPro 32 bitHitmanPro downloaden (32-bit versie)


HitmanPro 64 bitHitmanPro downloaden (64-bit versie)


HitmanPro discussie forumHitmanPro discussie en hulpforum


Opmerking:
Via de onderstaande links kunt u HitmanPro direct bestellen via de officiële webshop van Surfright, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen. Na de bestelling ontvangt u digitaal uw licentie en abonnementsgegevens.

Prijs
Bestellen
Licentie voor 1 PC (1 jaar)
€ 19,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (1 jaar)
€ 29,95
HitmanPro bestellen
Licentie voor 1 PC (3 jaar)
€ 39,90
HitmanPro bestellen
Licentie voor 3 PC (3 jaar)
€ 59,90
HitmanPro bestellen

HitmanPro installeren en scannen

 1. Klik in het onderstaande scherm op volgende om door te gaan met de installatie.
 2. Nu verschijnt de gebruikersovereenkomst van HitmanPro, vink hier de optie “Ik accepteer de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst” en klik op volgende.
 3. Indien u het systeem éénmalig wilt controleren, selecteer dan de optie “Nee, ik wil deze computer slechts eenmalig controleren”.  Echter adviseer ik om de standaardinstellingen te behouden. Klik na u gemaakte keuze op volgende.
 4. Nu zal HitmanPro automatisch het systeem gaan scannen op aanwezige malware, voer tijdens deze scan verder niets uit op de computer.
 5. Indien de scan gereed is en er geen malware is aangetroffen zult u het onderstaande scherm te zien krijgen, hier ziet u naast de knop “Kopen” de optie “Logbestand opslaan”, hiermee kunt u de scan-resultaten opslaan in een tekstbestand. (Op veel support-fora wordt hier vaak om gevraagd).
 6. Indien er door HitmanPro malware is gedetecteerd, zal het scherm vanzelf van blauw naar rood veranderen zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.
 7. Als de scan gereed is druk dan op volgende, in het onderstaande scherm kunt u de gratis licentie activeren, hiermee kunt u 30 dagen gratis HitmanPro gebruiken. Na deze trial periode dient u HitmanPro aan te kopen om de gevonden infecties te kunnen verwijderen.
 8. In het onderstaande scherm ziet u dat HitmanPro de gevonden infecties heeft verwijderd, onderin het scherm ziet u naast de knop “Nu Kopen” de optie “Logbestand opslaan”, hiermee kunt u de scan-resultaten opslaan in een tekstbestand. (Op veel support-fora wordt hier vaak om gevraagd).
  Klik hierna op volgende.
 9. Nu zal u het volgende scherm te zien krijgen met de melding om de computer opnieuw op te starten, om zo het verwijderen van de malware te voltooien.
  Klik hier op de knop herstarten.

Zoekopdrachten:

 • hitman pro voor windows 10
 • hitman pro nederlands
 • hitman pro gratis downloaden
 • hitman pro free
 • hitmanpro gratis
 • hitman pro kopen
 • hitman pro gratis versie
 • hitmanpro free
 • gratis hitman pro
 • hitmanpro downloaden
Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google