G Data BankGuard een extra veiligheid bij internetbankieren

G Data BankGuard is een extra beveiligingslaag die u kunt gebruiken om uw online veiligheid te optimaliseren bij het internetbankieren, bestellen bij webshops en dergelijke. Dit programma is los te gebruiken en is compatibel met alle beveiligingssoftware.
G Data BankGuard is in alle consumentenproducten standaard aanwezig dus indien u een beveiligingspakket van G Data gebruikt hoeft u deze niet apart te installeren.

G Data BankGuard biedt een extra bescherming tegen de zogenaamde “Banking-Trojanen” die momenteel erg populair zijn bij de cybercriminelen, door deze extra beveiliging die zich als een toolbar installeert in Internet Explorer en Firefox krijgt u van dit programma een melding wanneer het niet vertrouwd is om verder te gaan en zal de betreffende malware worden verwijderd.

Om een idéé te geven hoe G Data BankGuard nu werkt, hebben wij als test een systeem geïnfecteerd met de Zeus / Zbot trojan, zodra we nu Internet Explorer openen krijgen we gelijk een waarschuwing te zien.

In uw browser werd de malware (Fingerprint: [631cb2f9]) ontdekt.
De schadelijke functies zijn uitgeschakeld en de malware is verwijderd.
Om het verwijderingsproces volledig te voltooien, moet de computer opnieuw worden opgestart!
Start uw computer nu opnieuw op!

G Data BankGuard

Bovenin het scherm onder de adresbalk krijgt u dus meteen bij het openen van uw browser te zien dat uw systeem is geïnfecteerd, rechts onderin zal eveneens een melding verschijnen dat de malware onschadelijk is gemaakt met het advies om het systeem opnieuw op te starten.
Na het opnieuw opstarten van het systeem is het natuurlijk raadzaam om gelijk het gehele systeem te laten scannen met het geïnstalleerde beveiligingspakket.

G Data BankGuard is beschikbaar als los programma en 30 dagen gratis te gebruiken.
Het programma is geschikt voor 32-bits en 64-bits versies van Windows XP, Vista en Windows 7. G Data BankGuard werkt probleemloos naast andere beveiligingsprogramma’s en is compatibel met alle antivirus software. G Data BankGuard is geschikt voor Internet Explorer en Firefox.

G Data Antivirus
G Data Internet Security
G Data Total security
www.gdata.nl
www.gdata.nl
www.gdata.nl
G Data Antivirus
G Data Internet Security
G Data Total Security
G Data Antivirus bestellen
G Data Internet Security bestellen
G Data Total Security bestellen

Zoekopdrachten:

  • fingerprint malware
  • malware fingerprint
Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google