ESET Cybersecurity beveiligingssoftware voor de Mac

Door de toenemende populariteit van op Unix gebaseerde besturingssystemen is er ook een toename van malware die zich richt op deze systemen, ESET heeft een speciaal beveiligingspakket ontwikkeld voor de Mac genaamd “Eset Cybersecurity” wat een compleet beveiligingspakket is die beschermning biedt tegen trojan horses, malware, spyware, adware, phising en vele andere vormen van kwaadaardige bedreigingen.

Eset Cybersecurity voor de Mac controleert niet alleen specifiek op Mac gerichte malware, maar ook malware voor Windows wordt gedetecteerd. Windows malware vormt natuurlijk niet direct een bedreiging voor de Mac, maar voorkomt wel dat Mac-computers de Windows malware binnen een lokaal netwerk of via internet verder kunnen verspreiden.

ESET Cybersecurity is te installeren op iedere Mac computer met een Intel processor, Mac OS X 10.5 of later en 100 MB vrije harde schijfruimte

ESET Cybersecurity is een innovatieve beveiligingsoplossing voor Mac-gebruikers. Niet voor niets wordt ESET Cybersecurity door Apple online verkocht. En daarin is de oplossing uniek; de Apple Store verkoopt geen andere beveiligingssoftware. De software maakt gebruik van geavanceerde ThreatSense® heuristische technologie om het hoogste beschermingsniveau te kunnen bieden tegen een breed scala van bekende én nog niet ontdekte cross-platform bedreigingen.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google