Emsisoft Anti-Malware + HitmanPro aanbieding

Emsisoft Anti-Malware is een toonaangevend beveiligingsproduct en biedt een complete en uitstekende bescherming tegen alle vormen van malware, het is dus zoals de naam doet vermoeden niet alleen een anti-malware scanner maar een volledig beveiligingsproduct. Emsisoft Anti-Malware maakt in de basis gebruik van twee engines, die van Emsisoft zelf en die van Bitdefender dit resulteert echter niet in een dubbele scantijd maar wel in een dubbele bescherming die zorgt voor een optimale detectie van malware.

Hitman Pro is een on-demand malwarescanner die ontwikkeld is om naast bestaande beveiligingssoftware te gebruiken, om het systeem periodiek te scannen op aanwezige malware het beveiligingspakket biedt echter geen real-time bescherming. Hitman Pro 3 gebruikt innovatieve gedragsanalyse en “cloud computing” technologie om snel malware te ontdekken en te verwijderen, zonder uw PC doorlopend te belasten.

Emsisoft Anti-Malware + HitmanPro aanbieding

In de maand Mei kunt u extra voordelig Emsisoft Ant-Malware en HitmanPro aankopen, met deze speciale actie met een winkelwaarde van € 99,90 betaalt u nu slechts € 39,95 en bespaart u € 60,00 op een licentie van Emsisoft Ant-Malware en HitmanPro voor 1 jaar voor 3 computers. Is dit geen fantastische deal!

Klik op de bovenstaande afbeelding om direct naar de webshop van Emsisoft te gaan en gebruik te maken van deze aanbieding, nogmaals deze aanbieding is alleen deze maand geldig en geldt ook bij het bestellen van een Emsisoft Anti-Malware jaarlicentie voor 1 of 2 computers.

 

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google