Emsisoft Anti-Malware aanbieding – Winter Bonus

De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken, een periode waarin u wellicht veel tijd met uw dierbaren doorbrengt maar ook een periode waarin cybercriminelen natuurlijk erg actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kerstkaartje die u via de mail ontvangt maar in werkelijkheid malware gerelateerd is en op dat moment wenst u natuurlijk dat uw computer zo goed mogelijk beschermd is, waardoor deze malware niet vrij spel heeft en middels deze Emsisoft Anti-Malware aanbieding is het een gelegen kans om extra voordelig uw computers te beveiligen.

Middels deze Emsisoft Anti-Malware aanbieding / Winter Bonus kunt u de gehele maand december (t/m 5 januari 2014) voor € 39,95 een licentie van Emsisoft Anti-Malware voor drie computers aankopen? Is dit geen prachtige deal, om uw computers optimaal te beschermen tegen schadelijke software, normaliter betaalt u immers € 119,85, u bespaart maar liefst € 79,90 en profiteert middels deze Emsisoft Anti-Malware aanbieding van de best mogelijke beveiliging van uw computers.

Via de onderstaande afbeelding en link naar de webshop kunt u direct maken van deze Emsisoft Anti-Malware aanbieding via de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

Emsisoft Winter Bonus

Emsisoft Anti-Malware aanbieding

Emsisoft Anti-Malware onderscheid zich van andere beveiligingspakketten aangezien de beveiligingssoftware van Emsisoft ook prima gecombineerd kan worden met een reeds geïnstalleerde virusscanner, echter is het dan wel aan te raden om in beide programma’s aan te geven dat beide elkaar niet hoeven te controleren. De algehele bescherming van Emsisoft Anti-Malware bestaat uit drie onderdelen, de “Bestandsbewaking” , “Gedragsbewaking” en “Surfbeveiliging” deze drie beveiligingslagen zorgen voor een optimale bescherming van uw computer.

Bestandsbewaking
Deze beschermingslaag voert de algehele controle uit op alle bestanden en programma’s die op de computer actief zijn en of gestart worden, ook de bestanden die u download of via e-mailbijlagen opslaat op uw computer worden real-time gecontroleerd door de “bestandsbewaking” van Emsisoft Anti-Malware.

Gedragsbewaking
Om de nieuwst bedreigingen ook wel zero-day malware genoemd te kunnen detecteren waar zelfs nog geen virusdefinities voor bestaan zijn er aanvullende technologieën benodigd, en de “gedragsbewaking” van Emsisoft is daar één van. Via deze intelligente technologie controleert Emsisoft Anti-Malware namelijk continu het gedrag van alle actieve programma’s en processen op uw computer.

Surfbeveiliging
De surfbeveiliging is de beschermingslaag die u tijdens het surfen beveiligd tegen allerlei online dreigingen, het is immers bekend dat de meeste malware via gecompromitteerde websites of dubieuze advertentienetwerken worden verspreid. Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk zo’n gecompromitteerde website probeert te bezoeken die malware of spyware verspreidt, dan zal Emsisoft Anti-Malware dit voorkomen en dit domein preventief blokkeren

Op de website Anti-malware-recensies treft u een compleet overzicht van alle resultaten van Emsisoft Anti-Malware, en wanneer u op zoekt bent naar de beste virusscanner dan heeft u met de beveiligingssoftware van Emsisoft een erg goede keuze gemaakt.

 

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google