Bitdefender Total Security 2018 Multi-Device [Review]

Bitdefender biedt met het Total Security Multi-Device pakket een complete security suite aan voor Windows, Mac OS, Android en iOS. Met de introductie van Bitdefender Total Security 2018 presenteert het zich als de beste beveiligingssoftware met de beste prestaties en een ongeëvenaarde malwaredetectie. En daaraan is niets gelogen, de beveiligingspakketten van Bitdefender scoren al jaren erg goed in onafhankelijke testen.

Geheel nieuw in Bitdefender Total Security 2018 is de meerlagige bescherming tegen ransomware. De Total Security-software van Bitdefender gebruikt een geavanceerde technologie om gedrag van ransomware te herkennen en de verdachte toepassingen tijdig te blokkeren. Ook beschermt het uw documenten en andere persoonlijke gegevens tegen versleuteling via de Safe Files feature.

De gebruikersinterface is in vergelijking met de 2017-versie ongewijzigd gebleven. Wel zijn er verbeteringen doorgevoerd in het gebruik van systeembronnen en uw computer nauwelijks vertraagt. Door de zelflerende beveiligingstechnologieën biedt dit pakket een optimale bescherming tegen alle vormen van malware zoals; (virussen, Trojaanse paarden, adware, spyware, rootkits, en alle overige internetbedreigingen.)

Bitdefender Antivirus Plus
Bitdefender Internet Security
Bitdefender Total Security
Bitdefender Family Pack
Beoordeling
Bitdefender Antivirus Plus
Bitdefender Internet Security
Bitdefender Internet Security Multi Device
Bitdefender Family Pack
Bitdefender Antivirus Plus bestellen
Bitdefender Internet Security bestellen
Bitdefender Internet Security Multi Devicebestellen
Bitdefender Family Pack bestellen

Virusbescherming

Antiransomware

Advanced Threat Defense

Anti-Phishing

Veilig surfen

Betere prestaties

Kinderveiligheid

Firewall

Anti-diefstal

Multi Device

Onbeperkte gezinsapparaten

Bitdefender Total Security 2018

Bitdefender Total Security 2018 downloaden en installeren

Via de Bitdefender Central kunt u het installatiebestand downloaden. Tijdens de installatie controleert het eerst uw systeem om de installatie te valideren. Als er een incompatibel antivirusprogramma of een oudere versie van Bitdefender wordt gedetecteerd, wordt u gevraagd deze te deïnstalleren. Tijdens het installeren voert dit pakket meteen een snelle scan van uw computer uit. Verder is het fijn dat de installatie snel, maar ook volledig automatisch zonder dat u allerlei instellingen dient te bevestigen.

Installatiehandleiding: Bitdefender_ts_2018_userguide_nl.pdf
Website: https://www.antimalwaresoftware.nl/bitdefender-website

Beschermingsfuncties

Een nieuwe beschermingsfunctie in Bitdefender Total Security 2018 is Advanced Threat Defense. Deze gedragsgebaseerde detectie controleert real-time het gedrag van toepassingen en apps. Zodra dit onderdeel verdachte activiteiten opmerkt zal de bedreiging geneutraliseerd worden. Ook is er een verbeterde bescherming tegen ransomware aanwezig die versleuteling van bestanden voorkomt.

De Anti-Phishing module controleert en blokkeert websites die eropuit zijn om persoonlijke en financiële gegevens, zoals wachtwoorden of bankrekeningnummers te stelen. Ook is dit pakket uitgerust met een antifraudebescherming om identiteitsfraude en identiteitsdiefstal te voorkomen. Mocht uw laptop, tablet, of mobiele telefoon gestolen zijn, of wanneer u deze bent verloren kunt u met de anti-diefstal functie via het Bitdefender Central-account toegang krijgen tot het apparaat en deze opsporen.

Verder is dit beveiligingspakket natuurlijk voorzien van een firewall die alle in- en uitgaande verbindingen met internet controleert. Een kwetsbaarheidsscanner die controleert of er kwetsbare software is geïnstalleerd en/of er beveiligingsupdates voor Windows ontbreken. Ook is er een bestandsvernietiger aanwezig waarmee u bestanden kunt verwijderen zonder dat daarvan sporen op uw computer achterblijven.

Bitdefender SafePay

Voor extra bescherming bij het internetbankieren bevat het Total Security-pakket Bitdefender SafePay. Hiermee kunt vanuit een extra beveiligde omgeving al uw bankzaken regelen.

Bitdefender Safepay™ biedt de volgende functies:

  • Blokkeert de toegang tot uw bureaublad en elke poging snapshots van uw scherm te maken.
  • Beveiligt uw wachtwoorden als u online surft met de wachtwoordbeheerder.
  • Verschaft een virtueel toetsenbord om te voorkomen dat toetsaanslagen gekaapt worden.
  • Biedt een ingebouwde hotspot beveiliging voor onbeveiligde Wi-Fi-netwerken.

Bitdefender SafePay

Systeembelasting en prestaties

Bitdefender Autopilot en Photon zijn optimalisatiefuncties die ervoor zorgen dat de systeembelasting van Bitdefender Total Security 2018 minimaal is. Als de autopilot functie actief is zal Bitdefender automatisch alle beslissingen nemen en u niet lastig vallen met meldingen en vervelende pop-ups. Middels Photon kan de configuratie van uw computer aangepast worden om het gebruik van processen te beperken daardoor de snelheid en prestaties van het systeem verbeteren.

Testresultaten

Jaarlijks wordt de antivirus-software van Bitdefender door onafhankelijke testlaboratoria zoals AV-Test en AV Comparatives meermaals getest. Hierbij scoort Bitdefender altijd erg goed, in de meest recente real-world protection test wist het een score van 99,7% te behalen. Naast deze testresultaten zijn er ook reviews van computermagazines en de Consumentenbond die de antivirusprogramma’s van Bitdefender beoordelen op kwaliteit, gebruikersgemak en beste keus of koop.

Bitdefender Total Security Testresultaten

Conslusie

Als we de kwaliteit, het gebruikersgemak, de beschermingsfuncties en prijs met elkaar vergelijken dan is Bitdefender Total Security 2018 Multi-Device voor €69,99 een veelzijdig pakket waarmee u vijf apparaten kunt beveiligen.

Wanneer u in het bezit bent van één computer dan rade wij u het internet security pakket van Bitdefender aan. Hiervan kost een licentie €49,99 voor één apparaat. Ook is er een speciale lifetime-edition van Bitdefender Internet Security beschikbaar, deze is iets duurder maar dat is dan wel een éénmalige uitgave.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google