Bitdefender Internet Security Lifetime Edition

Betaalde antivirus-software wordt altijd in een abonnementsvorm verkocht. Je koopt dus altijd een licentie voor bepaalde tijd. Maar het Roemeense beveiligingsbedrijf biedt naast hun reguliere pakketten ook een speciale levenslange licentie aan. De aankoop van Bitdefender Internet Security Lifetime Edition is dus maar een eenmalige uitgave en dat maakt de aankoop van betaalde beveilgingssoftware wel erg aantrekkelijk. Op de website van Bitdefender is het nogal zoeken naar deze versie, vandaar dit artikel.

In betrouwbare testen zoals die van AV Comparatives, AV-Test en de Consumentenbond komt Bitdefender Internet Security steevast als één van de beste virusscanners uit de bus. Niet alleen op het gebied van beveiliging scoort dit pakket goed, maar is ook heel gebruiksvriendelijk en uitgerust met veel handige functies. Naast de bescherming tegen malware en de firewall die het in- en uitgaande internetverkeer controleert bevat het een spamfilter, linkscanner en virtueel toetsenbord.

Verder is Bitdefender Internet Security uitgerust met een module voor ouderlijk toezicht en een wachtwoordbeheerder. Ook heeft het een bestandsvernietiger aan boord waarmee u veilig bestanden definitief van de computer kan verwijderen. Een compleet overzicht van alle functies is hier te raadplegen.

Bitdefender Internet Security Lifetime Edition bestellen

De lifetime edition van Bitdefender Internet Security heeft men goed weten te verstoppen. En dat is eigenlijk niet zo vreemd, het beveiligingsbedrijf verkoopt natuurlijk liever licenties in abonnementsvorm dan lifetime licenties waarbij het éénmalig verdient aan de verkoop van hun beveiligingssoftware.

  • Voor het bestellen van de lifetime edition gebruikt u deze link om naar de webshop te gaan.
  • Als de webshop in het Engels wordt weergegeven kunt u dat rechts bovenin op Dutch instellen.
  • Wilt u een licentie voor meerdere computers, pas dan het aantal producten aan.

Bitdefender Internet Security Lifetime Edition

  • Klik op de knop “Factuur en Betalingsgegevens” om de bestelling voort te zetten.
  • Na betaling wat via iDeal mogelijk is krijgt u de licentie digitaal aangeleverd.
  • Ook bevat het een link om het programma te downloaden met de nodige instructies.

Verschil tussen de Lifetime Edition en abonnementsvorm?

Het enige verschil is dat je Bitdefender Internet Security in abonnementsvorm voor een bepaalde tijd koopt. Dit is dus bijvoorbeeld voor één of meerdere jaren en/of meerdere systemen. De lifetime edition is een éénmalige uitgave, deze licentie blijft dus altijd geldig voor het aantal computers waarvoor u de licentie heeft besteld. In de werking en bescherming van dit beveiligingspakket zit verder geen verschil.

Voordelen

  • Met Bitdefender Internet Security Lifetime Edition bespaart u veel geld i.v.m de abonnementsvorm.
  • U hoeft niet jaarlijks een abonnement te verlengen of het pakket opnieuw te kopen.

Nadelen

  • Deze licentie kan niet omgezet worden naar een antivirus of total security pakket.

Conclusie

In de algemene voorwaarden stelt Bitdefender het volgende: “Als uw computer defect raakt en u bepaalde onderdelen moet vervangen, kunt u de licentie slechts één keer opnieuw installeren. Wanneer u de harde schijf formatteert, blijft de licentie geldig.” Deze licentie is dus gekoppeld aan de gebruikte hardware, het is dus niet mogelijk deze licentie onbeperkt over te dragen naar andere systemen.

Maar aangezien computers tegenwoordig een redelijk lange levensduur hebben is de lifetime edition nog steeds aantrekkelijk in gebruik. Stel dat een computer maar vijf jaar meegaat, dan kost een licentie in abonnementsvorm al snel een € 250 voor deze vijf jaar. De levenslange licentie kost maar € 90 euro wat uiteindelijk dan toch een flinke besparing is i.v.m de licentie in abonnementsvorm.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google