G Data AntiVirus

G Data AntivirusG Data Antivirus 2014 biedt een perfecte en complete beveiliging aan die u beschermd tegen alle vormen van kwaadaardige software zoals virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere schadelijke software dat onder de categorie malware valt.

G Data AntiVirus is zoals de naam doet vermoeden niet alleen een virusscanner maar een complete malwarescanner. G Data AntiVirus 2014 beschermt u meteen op meerdere manieren; namelijk met een maximale bescherming door actieve hybride beveiliging met CloseGap-technologie en de beste reactietijd bij nieuwe (onbekende) en zelfs gerichte, lokale bedreigingen.

De virusscanner van G Data gebruikte vele jaren niet één maar twee scanengines voor het opsporen van malware, maar daar is het Duitse bedrijf vanaf gestapt, en volgens G Data moet het zelfs beter presteren zijn dan de voorgangers met de Double-scan technologie. De 2014 generatie van G Data beschikt alleen nog over de BitDefender-engine, aangevuld met een door G Data zelf ontwikkelde module genaamd CloseGap voor het detecteren van malware en online dreigingen.

Ook bevat G Data Antivirus een nog verder verbeterde G Data BankGuard beschermingsfunctionaliteit voor een maximale beveiliging bij het internetbankieren en het online winkelen. Tevens is G Data BankGuard nu geheel browser-onafhankelijk in de beveiligingsproducten van G Data geïntegreerd.

G Data AntiVirus downloaden

Via de onderstaand download-knop kunt u G Data AntiVirus direct downloaden van de website van G Data, hierdoor beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand waardoor u na de installatie geen programma-updates en zo min mogelijk virusdefinities hoeft te laten downloaden.

G Data Antivirus downloaden

G Data AntiVirus bescherming

G Data AntiVirus

G Data AntiVirus 2014 biedt met een moderne, intelligente combinatie van twee virusscanners, cloud-technologie en systeembewaking de best mogelijke, onmiddellijke bescherming tegen virussen, trojanen en andere malware.

  • Onmiddellijke beveiliging bij het surfen: G Data Web Cloud blokkeert gevaarlijke website.
  • Onmiddellijke beveiliging bij het mailen: G Data Mail Cloud blokkeert virusuitbraken direct.
  • Veilig online bankieren: G Data BankGuard beschermt tegen gevaarlijke bank-trojanen.
  • Onmiddellijke beveiliging door gedragscontrole: herkent verdacht gedrag van nieuwe virussen .
  • Perfecte virusherkenning door de slimme combinatie van twee virusscanners.
  • Lage systeembelasting dankzij Fingerprinting en IdleScan (scannen wanneer u zelf de pc niet gebruikt) .
  • Elk uur virusupdates, zodat nieuwe bedreigingen geen kans maken.
  • Rescue-dvd om eerder besmette computers op te schonen.
  • Bevat AntiVirus voor Android™-smartphones en -tablets.

Vraag & Antwoord

Wanneer u naar aanleiding van dit artikel nog vragen heeft over G Data AntiVirus dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus bij de categorie beveiligingssoftware.

Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google