Emsisoft Internet Security – Alles-in-1 beveiligingspakket

Emsisoft Internet SecurityEmsisoft Internet Security (EIS) wat voorheen bestond uit Emsisoft Anti-Malware en de Online Armor firewall als losstaande programma’s is het nu een compleet alles-in-1 beveiligingssuite geworden. Emsisoft Internet Security is wel gebaseerd op het Anti-Malware pakket en Online Armor maar geen complete samensmelting van. Zo bevat het bijvoorbeeld geheel vernieuwde beveiligingsfuncties voor de huidige Windows versies zoals ASLR (Address Space Layout Randomization) en DEP (Data Execution Prevention), en heeft de firewall volledige ondersteuning voor Ipv6.

Net zoals Emsisoft Anti-Malware maakt deze beveiligingssuite gebruik van de dual-engine technologie waarvoor de eigen engine en die van Bitdefender verantwoordelijk is. Verder beschikt het natuurlijk ook over de drie innovatieve beschermingslagen, te weten de gedragsbewaking, bestandsbewaking en de surfbeveiliging die aangevuld worden door de aanwezige firewall.

De beveiligingssoftware van Emsisoft richt zich puur op het beveiligen van de computer, in Emsisoft Internet Security zal je dan ook geen extra (overbodige) functies aantreffen die uiteindelijk niet direct iets bijdragen aan de algehele bescherming voor de computer. De beveiligingssuite bevat alleen de componenten die een Internet Security moet bevatten, dat is namelijk de pro-actieve bescherming tegen schadelijke software en een intelligente firewall die zowel de inkomende als de uitgaande verbinding op de computer continu zal controleren.

Het grote voordeel van Emsisoft Internet Security is dat het een zelflerende firewall bevat, hierdoor zal u als eindgebruiker nauwelijks meldingen krijgen te zien. Waardoor tevens de kans op het nemen van verkeerde beslissingen tot het minimum beperkt zal worden. Dit zelfde geldt trouwens voor de drielaagse bescherming, deze is ook gekoppeld aan het Emsisoft Anti-Malware Netwerk (EAMN) waarin miljoenen programma’s via de cloud zijn beoordeeld waardoor bepaalde bestanden en programma’s snel geverifieerd worden.

Emsisoft Internet Security downloaden

Emsisoft Internet Security is gratis te downloaden, en de volledige versie is 30 dagen gratis te gebruiken. Via de onderstaande download-knop kunt u Emsisoft Internet Security direct via de servers van Emsisoft downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.


Emsisoft Internet SecurityEmsisoft Internet Security dowloaden


Emsisoft Internet Security bestellen

Via de onderstaande links kunt u Emsisoft Internet Security direct bestellen via de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

Emsisoft Internet Security
Licentie Prijs Webshoplink
Emsisoft Internet Security [1 jaar] € 39.95
Emsisoft Internet Security [2 jaar] € 69.95
Emsisoft Internet Security [3 jaar] € 95.95

Emsisoft Internet Security – Alles-in-1 beveiligingspakket

Emsisoft-Internet-SecurityWanneer u op zoek bent naar een goede beveiligingssuite, maar ook een gebruikersvriendelijk programma dan is Emsisoft Internet Security een ideale keuze. Deze alles-in-1 beveiligingsoplossing is heel eenvoudig in gebruik, vertraagd niet onnodig de computer en zal niet om de haverklap allerlei meldingen weergeven.

De firewall en de realtimebescherming van Emsisoft Internet Security zijn namelijk zelflerende, en hierdoor zullen er alleen meldingen verschijnen als dat echt nodig is en waarvoor dus interactie van de gebruiker zelf benodigd is.

De bestandsbewaking, gedragsbewaking, surfbeveiliging en de intelligente firewall zorgen voor een optimale bescherming. Deze zeer geavanceerde firewall zal namelijk in tegenstelling tot de ingebouwde firewall van Windows ook de uitgaande verbindingen controleren en niet alleen de inkomende. Onderstaand staan de drie beschermingslagen die gebruikt worden uitgebreid omschreven.

Bestandsbewaking
Deze beschermingslaag voert de controle uit op alle bestanden en programma’s die op de computer actief zijn en of gestart worden, ook de bestanden die u download of via e-mailbijlagen opslaat op uw computer worden real-time gecontroleerd door de “bestandsbewaking” van Emsisoft Internet Security.

De bestandsbewaking van Emsisoft Internet Security is intelligente technologie en wordt continu geoptimaliseerd, waardoor u niets merkt van de vele bestanden die elk moment op de achtergrond worden gecontroleerd aan de hand van miljoenen virusdefinities. .

Gedragsbewaking
Om de nieuwst bedreigingen ook wel zero-day malware genoemd te kunnen detecteren waar zelfs nog geen virusdefinities voor bestaan zijn er aanvullende technologieën benodigd, en de “gedragsbewaking” van Emsisoft is daar één van. Via deze intelligente technologie controleert Emsisoft Internet Security namelijk continu het gedrag van alle actieve programma’s en processen op uw computer.

Wanneer er een verdacht programma wordt gedetecteerd zal er een waarschuwing worden getoond wanneer deze wordt uitgevoerd. Deze beschermingslaag is onlosmakelijk verbonden aan het Emsisoft Anti-Malware Netwerk, wat een hele grote verzameling aan gegevens is die online bij Emsisoft is opgeslagen, middels deze cloud-verificatie kan er snel beoordeeld worden of een bepaald programma of proces wel of niet veilig is.

Surfbeveiliging & Firewall
De surfbeveiliging is de beschermingslaag die u tijdens het surfen beveiligd tegen allerlei online dreigingen, het is immers bekend dat de meeste malware via gecompromitteerde websites of dubieuze advertentienetwerken worden verspreid.

Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk zo’n gecompromitteerde website probeert te bezoeken die malware of spyware verspreidt, dan zal Emsisoft Internet Security dit voorkomen en dit domein preventief blokkeren. Al deze informatie wordt verkregen uit en lijst met zogenaamde malware-hosts en andere dubieuze websites, maar ook advertenties en tracking websites kunnen door Emsisoft Internet Security worden geblokkeerd.

Deel deze pagina op social media:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter