Emsisoft Anti-Malware – Dual Engine Beveiligingssoftware

Emsisoft Anti-MalwareVoor het beveiligen van de computer is een virusscanner, anti-virus of internet security software de meest gebruikte term. Maar in de categorie schadelijke software zijn het tegenwoordig niet alleen meer virussen die een bedreiging vormen, alle schadelijke software wordt omvat door de term malware (Malicious Software). Emsisoft Anti-Malware is dan ook een toonaangevend en compleet beveiligingspakket wat uitstekende bescherming biedt tegen alle varianten van malware zoals virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software.

De beveiligingsoftware van Emsisoft is dus zoals de naam doet vermoeden niet alleen een anti-malware scanner die bedoeld is om naast bijvoorbeeld een virusscanner of internet security pakket te installeren als aanvullende beveiliging, maar Emsisoft Anti-Malware is een volwaardig beveiligingspakket wat geheel als primaire beveiligingssoftware gebruikt kan worden.

Emsisoft Anti-Malware maakt gebruik van twee engines de (dual-scanner technologie) om uw computer te beveiligen, namelijk de antivirus-engine van Emsisoft zelf en die van Bitdefender. Dit resulteert echter niet in een dubbele scantijd maar wel in een dubbele bescherming die zorgt voor een optimale detectie van malware. Daarentegen biedt Emsisoft Anti-Malware niet alleen bescherming op basis van virusdefinities maar biedt het programma ook bescherming op basis van gedrag (behaviour blocking), deze beschermingslaag zal waarschuwen als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd.

Emsisoft Anti-Malware onderscheid zich echter wel van andere beveiligingspakketten aangezien het beveiligingspakket ook prima gecombineerd kan worden met een reeds geïnstalleerde virusscanner, echter is het dan wel aan te raden om in beide programma’s aan te geven dat beide elkaar niet hoeven te controleren. De algehele bescherming van Emsisoft Anti-Malware bestaat uit drie onderdelen, de “Bestandsbewaking” , “Gedragsbewaking” en “Surfbeveiliging” deze drie beveiligingslagen zorgen voor een optimale bescherming van uw computer.

Emsisoft Anti-Malware downloaden

Emsisoft Anti-Malware is gratis te downloaden, en de volledige versie is 30 dagen gratis te gebruiken na deze 30 dagen proefversie zal Emsisoft Anti-Malware automatisch omschakelen naar de gratis versie, deze biedt natuurlijk echter geen realtime bescherming maar kunt u wel blijven gebruiken als on-demand scanner om periodiek uw computer mee te controleren.

Via de onderstaande download-knop kunt u Emsisoft Anti-Malware direct via de servers van Emsisoft downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.


 Emsisoft Anti-MalwareEmsisoft Anti-Malware downloaden


Emsisoft Anti-Malware bestellen

Via de onderstaande links kunt u Emsisoft Anti-Malware direct bestellen via de officiële webshop van Emsisoft, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

Prijs
Bestellen
Emsisoft Anti-Malware - Licentie voor 1 jaar
- € 39.95
Emsisoft Anti-Malware bestellen
Emsisoft Anti-Malware - Licentie voor 2 jaar
- € 69.95
Emsisoft Anti-Malware bestellen
Emsisoft Anti-Malware - Licentie voor 3 jaar
- € 95.95
Emsisoft Anti-Malware bestellen

Emsisoft Anti-Malware – Dual Engine Beveiligingssoftware

Emsisoft-Anti-MalwareEmsisoft Anti-Malware is ook gratis te gebruiken als een extra malwarescanner om handmatig de computer te scannen op malware, het programma zal dan niet in real-time de computer beveiligen en automatisch updates ontvangen, maar kan dan wel gebruikt worden om periodiek de computer te scannen om mogelijk schadelijke software wat de andere beveiligingssoftware misschien heeft gemist.

Deze beveiligingssoftware van Emsisoft biedt middels de gebruikte dual-engine technologie optimale bescherming door gebruik te maken van drie beschermingslagen, de “Bestandsbewaking” , “Gedragsbewaking” en “Surfbeveiliging”. Een uitgebreide toelichting over deze beveiligingsfunctionaliteiten staat hier onder uitgebreid omschreven.

Bestandsbewaking
Deze beschermingslaag voert de controle uit op alle bestanden en programma’s die op de computer actief zijn en of gestart worden, ook de bestanden die u download of via e-mailbijlagen opslaat op uw computer worden real-time gecontroleerd door de “bestandsbewaking” van Emsisoft Anti-Malware.

De Emsisoft Anti-Malware bestandsbewaking is intelligente technologie en wordt continu geoptimaliseerd, waardoor u niets merkt van de vele bestanden die elk moment op de achtergrond worden gecontroleerd aan de hand van miljoenen virusdefinities. .

Gedragsbewaking
Om de nieuwst bedreigingen ook wel zero-day malware genoemd te kunnen detecteren waar zelfs nog geen virusdefinities voor bestaan zijn er aanvullende technologieën benodigd, en de “gedragsbewaking” van Emsisoft is daar één van. Via deze intelligente technologie controleert Emsisoft Anti-Malware namelijk continu het gedrag van alle actieve programma’s en processen op uw computer.

Wanneer er een verdacht programma wordt gedetecteerd zal er een waarschuwing worden getoond wanneer deze wordt uitgevoerd. Deze beschermingslaag is onlosmakelijk verbonden aan het Emsisoft Anti-Malware Netwerk, wat een hele grote verzameling aan gegevens is die online bij Emsisoft is opgeslagen, middels deze cloud-verificatie kan er snel beoordeeld worden of een bepaald programma of proces wel of niet veilig is.

Surfbeveiliging
De surfbeveiliging is de beschermingslaag die u tijdens het surfen beveiligd tegen allerlei online dreigingen, het is immers bekend dat de meeste malware via gecompromitteerde websites of dubieuze advertentienetwerken worden verspreid.

Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk zo’n gecompromitteerde website probeert te bezoeken die malware of spyware verspreidt, dan zal Emsisoft Anti-Malware dit voorkomen en dit domein preventief blokkeren. Al deze informatie wordt verkregen uit en lijst met zogenaamde malware-hosts en andere dubieuze websites, maar ook advertenties en tracking websites kunnen door Emsisoft Anti-Malware worden geblokkeerd.

Zoekopdrachten:

  • yhs-lavasoft
Deel deze pagina op social media:Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google