Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet SecurityBitdefender Internet Security is is een uitstekend beveiligingspakket en hanteert proactieve bescherming tegen alle online en offline bedreigingen. Gebruikmakend van de geavanceerde Bitdefender Photon technologie, kan binnen enkele uren de snelheid en systeemprestaties merkbaar verbetert worden doordat Bitdefender Internet Security zich geheel aan uw computer weet aan te passen. De Active Virus Control is een proactieve en dynamische detectietechnologie. Het observeert in realtime het gedrag van actieve processen en signaleert verdachte activiteiten voordat deze schade aan uw computer kan aanrichten.

Daarnaast is Bitdefender Internet Security onder andere uitgerust met Bitdefender Safepay deze functionaliteit beschermt uw betalingen en vult automatisch uw rekeninggegevens in op bijvoorbeeld de website van uw bank. De kwetsbaarhedenscanner van “Bitdefender Internet Security” controleert op ontbrekende of verouderde beveiligingssoftware, ontbrekende beveiligingspatches van Windows en onveilige systeeminstellingen.
Bitdefender Autopilot™ zorgt voor een eenvoudige gebruikerservaring door optimale beslissingen over de veiligheid te nemen zonder dat er enige interactie betreffende meldingen pop-ups benodigd zijn. Dit betekent: geen pop-ups, geen waarschuwingen, niets configureren want via deze modus neemt “Bitdefender Internet Security” geheel zelf de beslissingen.

De Bitdefender Safego functionaliteit filtert/blokkeert specifieke E-bedreigingen van sociale netwerken door het scannen van de links die u ontvangt via uw vrienden op Facebook, Twitter en dergelijke, en bewaakt tevens uw privacy-instellingen. Het Linkfilter (Search Advisor) gebruikt informatie uit de Bitdefender-cloudservices om in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Bing te waarschuwen voor malware en phishing-wesbites. De anti-phishing functie analyseert en blokkeert websites die meewerken aan scams of phishing-pogingen om uw bankgegevens te achterhalen.

Bitdefender Internet Security downloaden

Via de onderstaand download-knop kunt u Bitdefender Internet Security direct downloaden van de servers van Bitdefender, hierdoor beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand waardoor u na de installatie geen programma-updates en zo min mogelijk virusdefinities hoeft te laten downloaden.

Bitdefender Antivirus downloaden

Bitdefender Internet Security bestellen

Via de onderstaande links kunt u Bitdefender Internet Security direct bestellen via de officiële webshop van Bitdefender, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen en uw bestelling binnen enkele minuten gereed is.

Bitdefender Internet Security
Licentie Prijs Webshoplink
Bitdefender Internet Security voor 1 computer [1 jaar licentie] € 47.12
Bitdefender Internet Security voor 3 computers [1 jaar licentie] € 66.00
Bitdefender Internet Security voor 5 computers [1 jaar licentie] € 103.73
Bitdefender Internet Security voor 1 computer [2 jaar licentie] € 84.87
Bitdefender Internet Security voor 3 computer [2 jaar licentie] € 103.73
Bitdefender Internet Security voor 5 computer [2 jaar licentie] € 169.78
Bitdefender Internet Security voor 1 computers [3 jaar licentie] € 122.61
Bitdefender Internet Security voor 3 computers [3 jaar licentie] € 150.92
Bitdefender Internet Security voor 5 computer [3 jaar licentie] € 235.81

Bitdefender Internet Security bescherming

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security is uitgeroepen tot Antivirusprogramma van het jaar. Met een razendsnelle scantechnologie die uw werkzaamheden niet hindert beschikt u over uitgebreide, geruisloze beveiliging tegen online bedreigingen.

 • Bitdefender Safepay – Start al uw webpagina’s voor internetbankieren automatisch in een speciaal beveiligde en gepantserde browser.
 • Kwetsbaarheidsscanner – Controleert op ontbrekende of verouderde beveiligingssoftware, ontbrekende beveiligingspatches.
 • Bitdefender dashBoard – Bekijk de status en de licentiegegevens van uw software en services in uw eigen MyBitdefender dashboard.
 • Bitdefender Autopilot – Automatisch beslissingen zonder actie van uw zijde. Dit betekent: geen pop-ups, geen waarschuwingen.
 • Bitdefender Wallet – Bewaart uw gevoelige inloggegevens en meldt u automatisch aan bij al uw websites.
 • Actief virusbeheer – Active Virus Control is een proactieve en dynamische detectietechnologie.
 • Beheer op afstand – Gebruik MyBitdefender om op afstand scans uit te voeren op al uw met Bitdefender beveiligde apparaten.
 • Bitdefender Safego – Filtert en blokkeert specifieke e-bedreigingen van sociale netwerken door het scannen van de links die u ontvangt.
 • Persoonlijke gegevensfilter – Verhindert dat kritieke gegevens, zoals uw nummer van de sociale zekerheid, ooit uw computer verlaten.
 • Bitdefender Photon – Innovatieve en exclusieve technologie die al binnen enkele uren de snelheid en systeemprestaties merkbaar verbetert.
 • Bitdefender USB Immunizer – Beschermt flashdrives tegen virussen wanneer ze op uw computer worden aangesloten.
 • Search Advisor – Het Linkfilter gebruikt informatie uit de Bitdefender-cloudservices om in de resultaten van Google en Bing te waarschuwen voor bedreigingen.
 • Antiphishing – Analyseert en blokkeert websites die meewerken aan scams of phishing-pogingen.
 • Firewallfilter – houdt voortdurend uw inkomende en uitgaande internetverbindingen in het oog en blokkeert de toegang voor onbevoegden.
 • Ouderlijk Toezicht – Blokkeert ongepaste inhoud, beperkt de web toegang op bepaalde uren en helpt u om op afstand toezicht te houden op de online activiteiten van uw kinderen, zelfs op Facebook!
 • Antidiefstalinstrument – Hiermee kunt u uw laptop vergrendelen, wissen en zelfs lokaliseren vanaf een ander apparaat met een internetverbinding.
 • Bestandsvernietiging – Zorgt ervoor dat er geen sporen van uw vertrouwelijke bestanden achterblijven op uw pc.

Zoekopdrachten:

 • bitdefender internet security
Deel deze pagina op social media:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0